U bent hier

Een nieuwe huisstijl en website

De huisstijl van het Steunpunt Inclusief Hoger Onderwijs (SIHO) verandert vanaf 5 september 2017. Met een expressief logo en een frisse huisstijl - ontwikkeld door BureauR - wil het SIHO kenbaar maken dat het wil evolueren naar een innovatief steunpunt. Door vooruit te denken, kansen te zien en bruggen te bouwen voor samenwerking, wil het SIHO uitgroeien tot een inspirator en trendsetter inzake inclusief hoger onderwijs, zowel regionaal als internationaal, klaar voor 2020.  

Via de vernieuwde website wil het SIHO relevante informatie over inclusief hoger onderwijs verstrekken aan studenten en instellingen, maar ook aan het bredere publiek. Door het ontsluiten van publicaties en nieuwsberichten wil het SIHO ook de positieve beeldvorming inzake inclusief hoger onderwijs versterken. Bij het ontwerp van de website werd toegankelijkheid mee in rekening genomen. 

Ook de nieuwsbrief en sociale media werden in een nieuw kleedje gegoten. Door het SIHO te volgen via  facebooktwitter en de nieuwsbrief, blijf je actueel op de hoogte van de activiteiten van het SIHO en nieuwe trends inzake inclusief hoger onderwijs. Inschrijven op de nieuwsbrief kan via deze link.

Meer informatie of het logo nodig? Contacteer Valérie Van Hees - Coördinator SIHO - M 0474 39 18 38.