Alinea is compenserende (voorlees)software en geeft ondersteuning aan personen met dyslexie of andere lees- en spellingsproblemen.

AppWriter NL biedt op verschillende manieren ondersteuning bij het lezen en het schrijven.

Blackboard Ally is een tool die zich focust op het toegankelijk maken van digitale content binnen je LMS. Deze tool kan worden geïntegreerd in je Learning Management System (LMS).

Book-A-Book is een tool die digitale versies van studieboeken ontsluit voor studenten met een functiebeperking.

ClaroRead Pro biedt op verschillende manieren ondersteuning bij het lezen en het schrijven. Zo leest het o.a. alle tekst op het scherm voor.

De digitale voorleespen is een leespen die geschreven tekst hardop voorleest, spelt, verklaart en vertaalt. Het is een compacte intelligente microcomputer met scanner en spraakfunctie.

Kurzweil is compenserende software voor lees- en schrijfproblemen zoals dyslexie.

Read Aloud is een Chrome- en Firefox-extensie die tekst-naar-spraaktechnologie gebruikt om teksten op webpagina’s naar audio te converteren.

ReadSpeaker TextAid is compenserende (voorlees)software en geeft ondersteuning aan personen met dyslexie of andere lees- en spellingsproblemen.

SprintPlus is een voorleesprogramma dat kinderen, jongeren en volwassenen met lees-, schrijf- en spellingsproblemen helpt met lezen en schrijven.