SprintPlus is een voorleesprogramma dat kinderen, jongeren en volwassenen met lees-, schrijf- en spellingsproblemen helpt met lezen en schrijven.

StayFocusd zorgt ervoor dat gebruikers productief zijn en minder afgeleid worden door bepaalde websites, zoals bv. sociale media door een tijdslimiet voor gebruik van bepaalde website in te stellen.

Read Aloud is een Chrome- en Firefox-extensie die tekst-naar-spraaktechnologie gebruikt om teksten op webpagina’s naar audio te converteren.

Via de app Pocket bewaar je eenvoudig informatie en items zoals websites, artikelen, recepten en foto’s, zodat je deze later allen gemakkelijk kan teruglezen op één plek.

Via Hoog Contrast kan je kleurenschema’s op jouw computer en van (web)pagina’s wijzigen en omkeren, waardoor je -afgestemd op jouw eigen voorkeuren en noden- teksten sneller en gemakkelijker kunt lezen.

Het doel van Forest is om gebruikers te ondersteunen bij het concentreren op een taak door de smartphone of tablet voor een zelf in te stellen tijdsperiode te blokkeren.

Dictanote laat je schakelen tussen jouw toetsenbord en jouw stem om notities neer te typen. Je kan je notities opmaken en downloaden als pdf- of Wordbestanden.

Color Enhancer is een te personaliseren en aanpasbare kleurenfilter die kan worden toegepast op webpagina's om de kleurperceptie te verbeteren.

Caret Browsing maakt het mogelijk om door een webpagina te bladeren, een cursor te verplaatsen en te bedienen en standaard teksteditor functionaliteiten uit te voeren met het toetsenbord in plaats van de muis.

Het Belgian Web Accessibility Office (BWAO) is opgericht om de toegankelijkheid van websites, applicaties en documenten te verbeteren. Ze bieden o.a. kennisartikels en tools zoals een Accessibility Check aan.