Filter
Categorie
Type

Alinea is compenserende (voorlees)software en geeft ondersteuning aan personen met dyslexie of andere lees- en spellingsproblemen.

Amanote is een applicatie waarmee het maken van notities vereenvoudigd wordt. Met de applicatie kun je rechtstreeks op digitaal cursusmateriaal noteren en markeren.

Via spraak-naar-tekst algoritmes converteert Amberscript audio en video snel naar een accuraat transcript, dat makkelijk gedeeld en bewerkt kan worden via de bijhorende online tekstverwerker.

AppWriter NL biedt op verschillende manieren ondersteuning bij het lezen en het schrijven.

AskYourPDF is een tool waarbij gebruikers met AI-chatbots in interactie gaan over ingestuurde PDF-documenten met als doel hier de kernboodschappen sneller uit te halen.

Audacity is een gratis en gebruiksvriendelijke audio-editor en recorder. Met de software neem je geluid op en bewerk je bestaande audio-bestanden.

Autisme Chat is een anonieme en gratis chat, waar personen met autismespectrumstoornis (ASS) en hun omgeving laagdrempelig hun zorgen en vragen kunnen bespreken met professionals.

AVA

AVA is een speech-to-text app waarmee slechthorende of dove en horende mensen op een eenvoudige manier met elkaar kunnen communiceren.

BackUp is een app die houvast biedt bij zelfmoordgedachten. De app bevat verschillende tools die kunnen helpen om een crisis te overbruggen of om een volgende crisis te voorkomen.

Via Be My Eyes maakt een slechtziende of blinde persoon een videoverbinding met een ziende persoon. Zo kan deze uitleggen wat er bv. op een label van een voedselblik staat of wat er op een foto te zien is.